Flos Skygarden Taklampa - Din personliga trädgård i himmelen

den 18 april 2021
Flos Skygarden Taklampa - Din personliga trädgård i himmelen
Baserat på mottot att mindre ofta kan göra mer, är vi stolta och glada att presentera den vackra Skygarden-lampan i en mindre men, om möjligt, mer elegant storlek. Den vackra taklampan har nu blivit ännu mer mångsidig och kan enkelt anpassas till mindre rum med lägre tak. Trots den minskade storleken har den nya Skygarden inte förlorat så mycket som ett uns av sin magi. Den nästan barocka charmen står fortfarande i graciös kontrast till den rena nakna utsidan. Lampans unika design belönades 2008 med både årets Edida-pris och en Red Dot Award samma år.

Lampan har hoppat ur huvudet på holländaren Marcel Wanders, som ville bevara den fantastiska antika dekorerade takprydnaden i sitt tidigare hem. Det gamla takets vackra bladning av löv, bär och blommor i kan nu komma till världens glädje. Den vackra himmelsträdgården ligger gömd under den minimalistiska semisfären, där vegetationen badar sig i det diffusa ljuset från en elektrisk sol. Marcel Wanders lampa skapar en kontrasteffekt på flera våningar mellan modernt och klassiskt samt mellan det organiska och det syntetiska. Oavsett om du väljer den i klassiskt vitt, organiskt brunt, glamoröst guld eller slående svart, kommer en Skygarden-taklampa att göra ett stort intryck i alla hem, klassiska såväl som moderna.

Alla vackra skygardenlampor kommer från italienska Flos, som sedan 1962 har producerat klassiska lampor av högsta kvalitet. Skygarden är Flos när de är som bäst. Bra och behaglig belysning i ett graciöst och unikt omslag. Lampan sprider ett fint ljus och gör ett starkt intryck på egen hand, men i sitt nya mindre format kan sky taklampan med fördel hängas i par för att skapa ett mer dynamiskt och levande ljus. Både köket, vardagsrummet och sovrummet kommer att kunna prydas med en Skygarden som kommer att ge alla rum en omisskännlig touch av klassisk lyx blandad med modern stil.

Se vackra Skygarden taklampa här