Nytt danskt märke // NUAD

den 18 maj 2020
Nytt danskt märke // NUAD
Mathias och Rune – den ena som ’tänkaren’ och den andra som ’skaparen’, står bakom det nya märket NAUD, som vi är mycket glada för att ha på Desiglite.dk. Med utgångpunkt i både vanliga och extraordinära objekt i vardagen, förfinar och finjusterar de produkterna till ett resultat som är ännu bättre.

Med en passion för belysning, har de gett sig in på att skapa en serie av lampor, baserat på 80-talets ljusrör; Med Radent pendel, får du det fantastiska ljuset från ljusröret i en modern industriell design. Den består helt enkelt av ett LED-ljusrör som är dolt bakom den perforerade skärmen av metall.

Pendeln är öppen i botten, för att få ett praktiskt nedåtriktat ljus, medan den samtidigt skickar ut ett mjukt atmosfäriskt ljus i rummet. Serien erbjuder Radent vägglampa, med ett indirekt ljus för en trevlig stämning i hemmet, i arbetsmiljön, på restaurangen eller på cafét. En industriell design med rena linjer och en rustik lok – perfekt till den modern minimalistiska inredningen, där lampan drar till sig en del uppmärksamhet och ger ett fantastiskt ljus.


Se hela serien här – båda modeller finns i två olika storlekar, medan det är möjligt att välja mellan tre olika finishar; svart, vit eller mässing.