Vacker lampkollektion från AYTM – Cycnus

den 13 januari 2021
Vacker lampkollektion från AYTM – Cycnus
Bjud välkommen till den nya lampkollektionen från danska AYTM – Ett varumärke som gått från ett okänt designmärke på kort tid till att vara närvarande över stora delar av jordklotet. Det etablerades 2004 av Katrine Gran Hartvigsen, som säger om AYTM; "Vi lägger till något nytt till den danska designscenen. Vi har därför stor tilltro till varumärket AYTM och dess utveckling och är mycket glada över den resa som företaget ger sig ut på."

Cycnus-kollektionen – majestätisk och vacker

Idag har AYTM en stor kollektion med både lampor, möbler och hemtillbehör. Varje produkt är genomarbetad in i minsta detalj och de nya lamporna i Cycnus serien är absolut inget undantag. Med inspiration från fågelns vingar har lampan en distinkt lampskärm som går igen i golvlampan, bordslampan, vägglampan och pendellampan. I kombination med detaljer i guldfinish har lampan ett exklusivt och stilfullt utseende som osar med kvalitet. Namnet 'Cycnuc' betyder 'Svan' och hyllar den majestätiska svanen.

Serien finns i två olika nyanser – välj mellan den svarta och taupe (grå) lackering, som båda kombineras med detaljer i guldfinish. Den matta färgen, ger i samspelet med det glansiga guldet, ett sofistikerat utseende och en exklusiv touch som passar in i alla hem.

Hela kollektionen består av bordslampan, golvlampan, samt vägglampan och pendellampan i två olika storlekar – Se hela Cycnus-serien här>/a gt>;