LE KLINTs Angel Uriel och Angel Gabriel – Projekt Love & Light

den 22 april 2020
LE KLINTs Angel Uriel och Angel Gabriel – Projekt Love & Light
Creative Manager på LE KLINT Isa Down Whyte Jensen lanserade 2012 ett nytt projekt Love & Light . Projektet symboliserar kärlek, ljus och generositet; Varje år donerar de en procentandel av intäkterna från sin SEASONAL-kollektion till en ny organisation - lokalt, nationellt eller internationellt.

Från SEASONAL-kollektionen har vi de vackra änglarna; Angel Uriel och Angel Gabriel i shoppen i tre olika storlekar. Förutom att stödja ett bra projekt får du de bästa änglarna, som är otroligt vackra och naturligtvis gjorda med den karakteristiska vikningstekniken som vi känner från LE KLINT. Den tidlösa designen och den välkända höga kvaliteten ger ett stämningsfullt ljus år efter år.

Designern har inspirerats av sin kärlek till julen och designat änglarna som en hyllning till sina föräldrar, som båda har gått bort. Hon har därför gjort två utgåvor av ängeln; Den feminina 'Uriel' och den maskulina 'Gabriel'.

Projektet har tidigare stöttat Minerva Womens Center i London, Röda korset för ungdomar och projektet 'SE MIG' , Kungliga ballettskolan i Odense och invånare i bergsstäderna i Portland-området på Jamaica , som drabbades av orkanen Sandy 2012. År 2019 stödjer projektet det nybyggda Vandrarhem i Odense , vars syfte är att skapa en säker miljö för veteraner och deras släktingar.

Förutom de vackra änglarna, hittar du också Flätade julhjärtan och Snowflake och LE KLINT Stjärnan , från SEASONAL-kollektionen i vårt sortiment, som alla stödjer projektet.
Se hjärtan, stjärnor, snöflingor och inte minst änglarna här