Nytt märke i shoppen // Wrong.london från HAY

den 22 april 2020
Nytt märke i shoppen // Wrong.london från HAY
Det startade i 2002 då Mette och Rolf Hay önskade att etablera ett nytt märke, med ett mission om att skapa moderna designmöbler med inspiration från 1950- och 1960-talet. Genom tiderna har de arbetat med många olika designers – bland annat den brittiska Sebastian Wrong, som i 2015 var med i etableringen av den framgångsrika kollektionen Wrong for HAY, som rymmer både möbler, tillbehör till hemmet och inte minst lampor.

Belysningsdelen fick så mycket uppmärksamhet, att den senare fick sitt eget märke Wrong.london, som är 100% dedikerad till belysning. Wrong.london håller fast vid de värden vi känner igen från HAY – hög kvalitet, miljövänlig produktion och estetiskt snygg design. Urvalet bjuder på både bordslampor, vägglampor, taklampor och golvlampor till alla rum i hemmet – alla i en flott nordisk design, som passar perfekt i den skandinaviske inredningen.

Er du på jakt efter en minimalistisk lampa att ha över matbordet eller den föredragna arbetsytan i köket, så är 30 degrees en taklampa du skal lägga märke till. Utförd i trä har lampan en nordisk look, som enkelt passar in i den skandinaviska inredningen samtidigt som den avger ett fantastiskt ljus. Med den läckra PC Lampserien, har du möjlighet att få till en cool och modern look i hela hemmet – den stilfulla lampan med en diffuser; en extra skärm som inte bara döljer ljuskällan utan ger också ett behagligt ljus, kan fås både som bordslampa, taklampa, vägglampa och som en uppladdningsbar To Go Lampa, som kan flyttas med runt i hela hemmet.

Her hittar du vårt urval av HAY lampor.