ANGLEPOISE – Nytt funktionellt märke hos Designlite

den 22 april 2020
ANGLEPOISE – Nytt funktionellt märke hos Designlite
Vi välkomnarAnglepoise -det Brittiska märket från 1932, som producerar praktisk och effektiv belysning i en tidlös design. Bland deras urval av lampor, hittar du både bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor i snygg och klassisk design.

Oavsett om du söker en lampa till vardagsrummet eller köket, en sänglampa eller arbetslampa, så hittar du det i Anglepoise sortiment. Serien Original 1227, har skapats från den ursprungliga arkitektlampan med samma namn, som var starten på hela varumärkets historia. Den klassiska och enkla designen genomstrålar hela serien, som har fått en svartlackerad yta som ger lamporna ett exklusivt och elegant uttryck, som är ett perfekt komplement till den Skandinaviska inredningsstilen.

I samarbete med den välkända modedesignern Paul Smith, lanserades i 2014 en nytolkning av Anglepoise Typ 75 bordslampan. Lampans karaktäristiska form har kombinerats med Paul Smiths förkärlek för färg, som ger lampan ett framträdande, modernt uttryck.

Sedan 2003 har Sir Kenneth Grange stått i spetsen för Anglepoise. Han strävar efter att föra vidare en innovativ och nytänkande tankegång, som alltid har varit en stor del av verksamhetens identitet. Även om lamporna hela tiden har förfinats och utvecklats i förhållande till tidernas trender, är han ytterst noga med att bevara den karaktäristiska form och funktionalitet som Anglepoise lampor är kända för.

du hittar de praktiska lamporna från Anglepoise här.