Spara 20 % på Night Owl och Kaiser Idell 6718-W från Fritz Hansen

den 1 november 2018
Spara 20 % på Night Owl och Kaiser Idell 6718-W från Fritz Hansen
Just nu kan du spara hela 20 % på två fantastiska lampor från det danska designmärket. Sedan 2015 har märket Lightyears hörts under Fritz Hansen - och det med en bra grund. Märkena har samma kompromisslösa tillgång till design och kvalitet. Det var därför ganska naturligt att de två slogs ihop och presenterade kompletta inredningslösningar bestående av allt från möbler, filtar och naturligvis belysning.

Endast till och med den 23 december 2018 kan du spara pengar på de två säkra presentkorten!

Night Owl
Den talangfulla designern Nicholai Wiig Hansen har skapat den karaktäristiska bordslampan. Det organiska och asymmetriska formspråket ger lampan ett särskilt spännande uttryck som passar perfekt till dens funktion som stämningsskapande belysning. Den finns i både en helt mörk och atmosfärfylld utgåva samt i en ljus och skandinavisk version.

Behöver du en julklapp till designälskaren? Köpdenredan nu och undgå stressen!

Kaiser Idell 6718-W saxlampa
De ikoniskaKaiser Idell lamporna i äkta tysk Bauhausdesign är helt otroligt snygga! De är klassexemplar på tysk form och funktion när det är som allra bäst. Samtidigt är de naturligvis producerade i bra och gedigna material och med en saxlampa från serien är du säkrad bra kvalitet samt ett übercoolt uttryck i ditt hem.