Miffy Sleep Light - Charlie & Friends

Före SEK 165,00
SEK 132,00
SparaSEK 33,00
I lager
Specifikationer
Livslängd:
35.000 Timmar
CRI:
>80
EAN:
8719689020057
Djup:
70 mm
Bredd:
92 mm
Höjd:
186 mm
Material:
Plast
Ljuskälla:
0.1 W LED - 8 Lumen - 3000k
Färg:
Vit
Miffy Sleep Light är en känd figur från barnens värld, speciellt i Holland, där den lilla, söta kaninen går under namnet Nijntje som betyder lilla kanin.
År 1955 skapade författaren och ritaren Dick Bruna figuren. Miffy blev älskad av barnen på en gång och det har skrivits över 30 böcker om den populära karaktären. I böckerna möter man även alla Miffys vänner. Dessutom är det gjort tre TV-serier och en spelfilm.

Som barnlampa är Miffy slik vi känner henne och hon har ett neutralt uttryck. Miffy har en röd/orange klänning på och när ljuset tänds framhävs färgen på ett snyggt sätt.

Miffy från Charlie & Friends finns i två varianter. En har batterier och ingen sladd. Denna varianten är perfekt som nattlampa. Den andra varianten är något större, och har en sladd och trestegs dimmer. I tillägg har den stora versionen och en sleep-funktion som gör så att Miffy släcks automatiskt efter 20 minuter.

Kaninen Miffy är hjärtevärmande och likeable i både form, uttryck och material. Riktigt populär i barnrummet och en lampa som kommer att hålla i många år.

Se hela sortimentet från Charlig & Friends här

Design
Dick Bruna för Charlie & friends