Julbelysning

De mörka vintermånaderna blir mycket skönare med mysig utomhus- och inomhusbelysning. Speciellt i julmånadens är ljus en viktig del av julpyntet. Upplev hela utbudet av julbelysning här på sidan.
Som dekoration till julen kan du bland annat använda ljusslingor, ljusträd samt olika hängande dekorationer i fönstret. Prova också de fina burkarna Jars från Tivoli Lights eller en glas dome. Den kan du själv pynta med ljusslingor och vackra grenar från naturen.
Möjligheterna för juldekorationer med ljus är många och här hittar du massor med inspiration till hur du pyntar till den härliga högtiden med elektriskt ljus.

Utomhus-julbelysning


Den viktigaste belysningen i de mörka vintermånaderna är den som är utomhus. För att lysa upp allt och markera att julen är här kan du dekorera med ljusslingor i krukor, på terrassen, eller i din julgran utomhus. Oavsett var du placerar ljusslingorna, kommer det vara ett trevligt och mysigt inslag under högtiden.

Julbelysning till fönstret


Till fönstret finns det ett hav av dekorationsmöjligheter. En möjlighet är att pynta fönstret med en upphängning med juleljus. Upphängningen monteras överst i fönstret och hänger nedåt – som en pendel.
Kom och upplev de olika juldekorationerna hos Designlite och låt dig inspireras till ännu mera mys i denna söta juletid.