e3Light Glödlampor

I mer än 20 år har E3light utvecklat och producerat ljuskällor. Det danska företaget fokuserar särskilt på ljusets funktion, som förutom att lysa upp omgivningen bidrar med rätt visuell upplevelse. Förutom att de är effektiva är deras ljuskällor energibesparande, för hållbar tillväxt och en grönare framtid. Observera att alla glödlampor från E3light har en CRI högre än 90 – som jämförelse är en standard LED-lampa idag vanligtvis 80 CRI (Läs mer om CRI här).
Visar 24 av 28 produkter
Vad betyder CRI?
CRI är ett uttryck för en ljuskällas förmåga att avslöja omgivningens färger. Det kan vara fördelaktigt att använda en ljuskälla med hög CRI i samband med fotografi i en ateljé eller på en konstutställning. Det är viktigt att betona att CRI är oberoende av den färgtemperatur som definieras i kelvin. Färgtemperaturen skapar stämning, men påverkar inte återgivningen av färgerna.

CRI står för "Color Rendering Index" och mäts på en skala från 0 till 100. När LED-lampan kom på marknader för första gången hade den typiska lampan en CRI på 60-69. Siffran idag är mycket högre och alla LED-lampor från E3Light har en CRI på minst 90 - i jämförelse har en traditionell LED-ljuskälla som ofta har 80 CRI.