Colors Glödlampa

Color är en samling dekorativa ljuskällor, utvecklade av Halo Design. Sedan 1997 har Halo Design designat lampor och ljuskällor med fokus på estetisk balans, toppmodern teknik och funktionella designlösningar. Förutom att vara dekorativa har ett stort antal av colors glödlampor en inbyggd 3-stegs dimmer. Det gör att du enkelt kan dämpa belysningen genom att klicka en extra gång på strömbrytaren på lampan.
Visar 17 av 17 produkter

Inbyggt 3-stegs dimmer, med enkel betjäning från kontakten

3-stegs dimmerfunktion är en teknik som är inbyggd i ljuskällan. Den är monterad i lampan, som du normalt skulle sätta en glödlampa i, och kräver inte ytterligare installation.  När du har installerat de smarta 3-stegs ljuskällorna eller scene switch som de också kallas kan lampan dämpas med strömbrytaren eller det traditionella uttaget.

Välj mellan tre olika nivåer:
  • Aktivera1: Full effekt
  • Aktivera 2: Ungefär halv styrka
  • Slå på 3: Ca 25% styrka
(Nivån är individuell från glödlampa till glödlampa) För att den ska fungera, slå på/av ganska snabbt i följd - dessutom kommer de flesta ljuskällor att komma ihåg den senaste funktionen som används. Observera att 3-stegs dimmerfunktionen inte kan kombineras med andra dimmerfunktioner – till exempel om lampan redan har en inbyggd dimmer eller om du har en extern dimmer till lampan.

En praktisk lösning över matbordet eller köksön, där du enkelt kan byta från ett effektivt arbetsljus till en mysig belysning. I nattlampan kan du med 3-stegsfunktionen växla från ett bekvämt läsljus till en avkopplande belysning helt enkelt genom att slå på och stänga av strömbrytaren.