Chimes Taklampa Ek - Umage

Före SEK 749,00
SEK 637,00
SparaSEK 112,00
I lager
A++
Specifikationer
Kelvin:
3.000 K
Dimbar:
Nej
CRI:
80
EAN:
5710302021652
Garanti
10 år
Energiklass
A++
Ø (Diameter):
34 mm
Material:
Ek
Ljuskälla:
inbyggd LED - 220 lm
Färg:
Ek
Höjd:
220 mm
Sladd:
2000 mm
Koncept
Baserat på skogens lugna och nordiska stämning har Umage skapat en vacker liten serie på två pendellampor i organiska material och med ett snyggt minimalistiskt formspråk.
Asger Risborg Jakobsen – designern bakom lamporna – har sökt mycket av sin inspiration till denna serie i skogen, bland träd och det unika sättet de filtrerar och stänger ut ljuset mellan sig på. Chimes Taklampa Ek är därför uttänkt och utförd i antingen ljus och mörk ek, samt i en design som drar starka paralleller till trädstammar.
En vacker liten serie utav pendlar som har ljuskällan i botten av pendeln, i form av en inbyggd LED. Chimes Taklampa Ek strålar inte ut så mycket ljus ut ur rummet, utan har ett mer direkt nedåtriktat ljus. Den skulle därför passa perfekt i en spot eller galleri-situation, där den är tänkt att lysa upp ett litet vardagsrumsbord, en bänk eller ett konstverk eller en skulptur som är placerat under Chimes Taklampa Ek.
Pendeln har en inbyggd LED, vilket betyder att du inte ska tänka över att sätta in en glödlampa. Ljuskällan är redan inmonterad i lampan.

Design
Umage