Väggspotlight

Väggspotlights betecknar spottar som är inbyggda i väggen. Vanligen är inbyggda spottar placerade i taket. Med väggspotlights får du ett natt- och orienteringsljus i väggen både utomhus och inomhus. Använd spotlights till att ljussätta under trappsteg i trapphuset så inte någon trillar i mörkret. De kan också användas utomhus, till exempel inbyggda i husets fasad för att ljussätta med ett mjukt orienteringsljus. De fungerar också riktigt bra som nattljus när du inte är hemma. Ljuskällan kan ofta riktas både upp- och neråt. Detta gör att du kan anpassa väggspotlightens mjuka ljus precis efter dina behov.
Yariki LED Inbyggdsvägglampa Black - Arcchio
Rek. pris SEK 1 869,00
Spara SEK 1 054,00
Förväntad på lager om: 4-6 dagar
Deli LED Vägglampa - Light-Point
Rek. pris Från SEK 2 575,00
Spara SEK 515,00
Välj variant för lagerstatus
Visar 2 av 2 produkter

Väggspotlights – skall det vara inbyggning eller påbyggning?


Vill du gärna ha väggspotlights under stegen i trappan, längs med panelen i hallen eller en helt annan plats, har du två möjligheter. De kan vara inbyggda, då måste du göra hål i väggen när de skall placerats. De kan också bli monterade utanpå väggen, och du måste ”bara” göra ett litet hål till sladden. Båda lösningarna har för- och nackdelar – det allra viktigaste är att du väljer den lösningen som passar hemma hos dig.

Väggspotlights till husfasaden


Väggspotlights är perfekt till husets fasad!  De ger ett mjukt nattljus samtidigt som fasaden blir snyggt ljussatt. Deli LED vägglampa från Light Point är IP54 godkänd och kan användas utomhus. Det är spotlights som skall byggas in i husets fasad. De kan också användas i badrummet och på andra ställen inomhus.