Utställningslampor

I webshoppen hittar du några utvalda demo-lampor. Det är lampor som har använts i vår utställning. Vi gör alltid en värdering av alla lamporna innan de läggs i webshoppen. En utställningslampa kan som allt annat begagnad ha några små repor eller märken.

När du köper utställningslampor kan du inte förvänta att all utrustning medföljer. Det kan till exempel vara lampans originella rosett och den originella inpackningen.

Alla utställningslamporna har blivit testade och vi kan garantera att de fungerar.

Alla våra utställningslamor säljs till sänkta priser, något som gör lamporna attraktiva. Men var medveten om att vi oftast bara har en eller två utställningslampor av samma modell och det är inte möjligt att beställa flera demo-modeller utöver den mängden vi har.

En utställningslampa kan vara en lampa som gått ur marknaden, alltså att leverantören inte längre producerar lampan. Det kan också vara att vi i affären har ändrat vår utställning och inte längre kan hitta en plats för den aktuella lampan i vår nya utställning.

Har du frågor angående köp av utställningslampor, är du alltid välkommen att kontakta kundservice på telefon XX eller mail XX.
Viser 11 ud af 11 produkter