TR Bulb Bordslampa/Vägglampa Brushed Brass/Matt Opal (Dim-To-Warm) - Menu

Före SEK 3 595,00
SEK 2 876,00
SparaSEK 719,00
I lager
Specifikationer
Dimbar:
Ja - Dim to Warm
EAN:
5709262036820
Ø (Diameter):
160/200 mm
Material:
Mässing & Opalglas
Färg:
Mässing & Opalt Glas
Höjd:
220 mm
Ljuskälla:
LED
Koncept
TR Bulb Bordslampa/Vägglampa Brushed Brass/Matt Opal (Dim-To-Warm) är designad av Tim Rundle – därav namnet TR. Lampserien är i sin ursprungliga nyans superpopulär och versionen i mässing adderar värme och exklusivitet till serien på allra bästa sätt.

TR Bulb är tänkt som en smart lösning till det moderna stadslivet och är inspirerad av just ”nomaderna”, som flyttar mellan byar och land för att förfölja karriär och upplevelser. Därför är TR Bulb designad för att kunna flytta in i varje inredning och anpassa sig till nya omgivningar.

Denna tankegång och idé passar in perfekt i det estetiska universum som Menu har blivit känt för.

Inred med TR Bulb-serien i alla dina rum och skapa ett eftertänksamt och snyggt uttryck, som samtidigt både är klassiskt och modernt. TR Bulb-serien kombinerar marmor, metall och glas – välj mellan flera färger och nyanser. Oavsett vad du väljer kommer TR Bulb ge ett diffust ljus, som ger ljus till hela rummet.

Nyfiken på att se ännu mer av TR Bulb-serien, så klicka här

Funktionen Dim-To-Warm
Dim To Warm är en teknologi som är inbyggd i ljuskällan. Det betyder helt enkelt att när du dämpar ljuset så kommer det bli mer varmt (gult), som ger en trevlig varm stämning en mörk kväll.
Med Dim To Warm-funktionen kan du skapa en vacker solnedgång och ljuset från en klarblå himmel.

Design
Tim Rundle för Menu