Top 10 lampor 2018 hos Designlite

2018 drar sig mot sitt slut, och vi har fått en överblick av vad Top 10 listan innehåller i år. Ett spännande urval, som i den grad understryker att 2018 har varit ett år där det varit plats till sin helt personliga stil.

Vi har sett inredningar där minimalismen har varit nyckelordet, men också inredningar där naturen har smugit sig in - och igen hem där personligheten uttrycker sig i en spännande virvel av läcker design och härliga loppisfynd.

Top 10 fördelar sig i år således:

1. Easy W100 Vit från Scan Studio
En fantastisk serie av påbyggningasspots från danska Scan Studio. Serien är dessutom känd som en del av Anti Dark sortimentet. Scan Studio har en lång årstid levererat kvalitetsbelysning till bland annat detaljbutiker. Föreställ dig ett par spots i köket eller på badrummet - är det inte fett?

2. Gatto bordslampa lille från Flos
Ett modernt och spännande uttryck och med en helt fantastisk belysning. Gatto bordslampan kommer vara fantastisk i både det minimalistiska hemmet, det skandinaviskt-romantiska hemmet och i den grad också i det hem där man har både design och loppisfynd.
Precis som er, är vi helt galna i den trendy bordslampan från italitenska Flos.

3. Liila vägg/plafondslampa nordic gold/opal white från Nuura
Med sin ankomst på webbshoppen hösten 2018 är det galet att denna lampan redan har smugit sig upp i topp 3. Men läcker är denna moderna sak nu också.
Designen av Sofie Refer, som lyckats att ta något traditionellt och helt klassiskt till nya höjder.

4. Ballroom taklampa Purple Rain från Design By Us
Sedan sin ankomst har Ballroom varit superpopulär. Feminim och elegant! What' s not to like? Den lilla nyans med det vackra guld upphänget träffar tidens trend helt perfekt och den mjuka glöden från lampan skapar en helt perfekt stämning.

5. Function lyskedja från House Doctor
Inred med ljuskedjor, och få en feminim lekande touch in i rummet. Ljuskedjor påminner oss om trädgårdsfester, julgran och ja, bara MYS!

6. Carrie Bordslampe Svart från Menu
Carrie är en fin liten to go lampa, som skapar trevlig stämning var den än placeras. Ställ den i fönsterkarmen, eller ta den med ut i trådgården.

7. Bright Spot från Nordic Tales
Klassisk med en twist. Danska Nordic Tales har förvandlat den klassiska cafétaklampan till en modern lampa. En detalj i mässing understryker lampans uttryck, och gör den perfekt i den moderna inredningen. Häng den ensam, eller häng flera ihop. Bright Spot är perfekt till att skapa ett annorlunda uttryck.

8. Multi-Lite mässing från Gubi
2018 har i den grad varit året då vi tog mässing till oss. Sedan 2017 har det varit förutsagt till den nya färgen i vår inredning, efter att koppar i ett par år för allvar har funnits o våra hem. Multi-Lite taklampan leker med ett retro uttryck, appellerar till dig, som gärna vill leka med din bostadsinredning och i mässing är den bara LÄCKER! Vi kan inte få ögonen ifrån den.

9. Amp taklampa large rök/svart från Normann Copenhagen
I år igen har Amp smygit sig upp i Top 10, självklart ska den vara här. Enkel design med rökt glas och en solid fattning i svart marmor. En lampa, som år efter år rivs ner från hyllorna så snart den är på lager!

10. TR Bulb taklampa från Menu
Med TR Bulb är det ingen bullshit! Här är det ristat helt in i kärnan av det goda och behagliga ljuset. En stor opal ljuskälla på ett enkelt upphäng. Oavsett om den placeras ensam eller flera ihop kommer TR Bulb taklampan skapa ro och trevlig stämning i hemmet.

Fortsätter trenden?

Utan att kunna spå in i framtiden är det ingen tvivel om att de trends vi ser ovanför fortsätter lite in i 2019. Vår leverantör har redan presenterat för oss och er från några spännande höstnyheter.
Höstnyheterna har bland annat bjudit på detaljer av mässing och glas.

Vi längtar efter att få presentera en massa spännande nyheter till er i 2019.