Tonone

Med sin bas i Nederländerna, designar Tonone lampor i en rå och industriell look. Varumärket grundades av Anton de Groof 2013, grundat på hans fascination för traditionell mekanik. Hans fascination är uppenbar i deras första serie Bolt lampor, som är uppbyggda kring en enkel monteringsmekanism. Med hjälp av den medföljande och nästan ikoniska 'Tonone Umbraco-nyckeln' kan lederna i alla Bolt-lampor lossas, justeras i önskat läge och låsas igen. Tonone har uppnått sitt mål här, att skapa en lampa där mekanismen inte bara är en funktionell lösning, men också en vacker lösning.

Genomgående inredning med lampor från Tonone

Alla lamporna produceras i samarbete med lokala hantverkare i s-Hertogenbasch, Nederländerna. Här har man ett skarpt öga på alla processer för tillverkningen, för att säkerställa att varje produkt alltid är av högsta kvalitet.

Med en Tonone-lampa i hemmet har du alltid möjlighet att justera ljuset efter dina individuella behov. I den skandinaviska inredningen ger serien Bolt en maskulin kontrast till den ljusa och feminina looken. Med ett urval av bordslampor, vägglampor, taklampor och golvlampor kan du implementera det industriella uttrycket i hela hemmet.

I den moderna inredningen har belysningen fått ökad uppmärksamhet. I denna anslutning flyttas de funktionella lamporna in i köket, där de ger ett fantastiskt ljus till de olika arbetsområdena. Här kan både taklampan och vägglampan användas för att ge det perfekta ljuset i vardagen.

Som nattlampa finns flera funktionella vägglampor samt bordslampor att välja mellan. Bordslampan kan även användas som praktisk belysning på byrån i vardagsrummet. En golvlampa är en bekväm lösning eftersom den inte kräver installation eller en möbel att stå på. Den kan därför enkelt integreras var du än vill ha din nya belysning i hemmet.