Tolomeo Basculante Lettura Golvlampa Pergament - Artemide

Före SEK 5 164,00
SEK 4 131,00
SparaSEK 1 033,00
Förväntad på lager om: 21-24 dagar
Specifikationer
EAN:
8200900004534
Energiklass
A++
Material:
Aluminium & Pergament
Färg:
Alu & Natur
Ø (Diameter):
180 mm (Skärm)
Höjd:
1080 mm
Djup:
650-870 mm
Ljuskälla:
Max 70W E27
Densitet:
IP 20
Tolomeo är nog den mest välkända lampserien från

Denna supercoola serie består av pendel-taklampor, golvlampor, vägglampor, arkitektlampor och bordslampor. Så ditt behov ska nog uppfyllas oavsett var du vill placera lampan! Alla lamporna har ett fast huvud som kan vridas och vinklas i kombination med de eleganta armarna så kan det fina ljuset fås precis det fall på skrivbordet, väggen eller golvet som du önskar.


Tolomeo Basculante Lettura Golvlampa Pergament, i Pergament, är en fantastisk lampa och en mycket populärt val i serien. Hela serien osar generellt av kvalité och den fina wire-lösningen som ringlar sig kring armarna på Tolomeo Basculante Lettura Golvlampa Pergament, ger en skön kontrast till det annars mycket robusta uttryck som Tolomeo-serien har.

Serien har, sedan sin introduktion vunnit otaliga priser och har provats plagieras av väldigt många.
Det är heller inte svårt att se varför när man kommer nära Tolomeo.

En riktigt snygg lampa som garanterat kommer att klä ditt hem.

Välj mellan de två olika lampskärmarna: Den gråa satin versionen, vars färger påminner allra mest om aluminium när lampan är släckt, men verkar vit i det ögonblick lampan tänds. Versionen i pergamentpapper har däremot en beige färg, som blir silkeslen när den tänds. Tack bare dess justerbara armar kan ljuset dirigeras dit man behöver belysning.

Design
Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina för Artemide