Tivoli Lights

Tivoli Lights är utvecklat i samarbete med den vackra gamla trädgårdens ljusmästare. Skapa en sagolik stämning där hämma – inne och ute – med Tivoli Lights serie av ljuskedjor, jars och populära lampor. Tivoli Lights har skapat en serie bestående av 5 eleganta lampor, som med deras flotta former och spiralformade tråd skickar ut ett varmt och mysigt ljus. Bli inspirerad av Tivolis magi, och skapa en vacker autentisk stämning i hemmet med de dekorativa LED kvalitetslamporna.

Magiska ljuskedjor


Red Heart Light Chain är inspirerad av hjärtträdet i Tivoli. Hjärttärdet är ett av de äldsta träden i den gamla trädgården och har i många år varit en populär attraktion. Få den autentiska stämningen från hjärtträdet med den vackra och färgglada ljuskedjan från Tivoli Lights. De röda hjärtana lyser snyggt upp i trädgården till fest eller inomhus i till exempel barnrummet. Här skapar hjärtana glädje.  

LED värmeljus


Tivoli Lights skapar bland annat de populära konstgjorda värmeljusen med LED. Ljusen drivs av batteri och kommer med timer så att de släcks av sig själva. De är dekorerade av Tivolis egen designer, med ett motiv av Tivoli i ett prickmönster. Använd ljusen inomhus. Med batteridrivet värmeljus undviker du röken från vanliga värmeljus och de bidrar därför till ett bättre inomhusklimat.