Texa

Den svenska lampproducenten  Texa Design har existerat sen 1953. I starten specialiserade märket sig genom att producera reservdelar till lampor. Nu både designar och producerar verksamheten hela lampor till bra priser. Märket fokuserar på funktion och kvalitet. Det betyder att deras lampor är funktionella och användbara - och i en kvalitet som håller i vardagen. Samtidigt får du modern belysning i många av Texa Designs lampor. Flera av deras lampor har inbyggd LED och ger därför ett bra ljus som också är strömsparande. Strömbrytaren finns ofta inbyggt i själva lampan och ger därmed en dold - men också lätt service - av ljuset.

I sortimentet finns allt från bord- och golvlampor till vägglampor och taklampor. Alla i en utmärkt kvalitet som håller i många år.

Texa design är lika med kvalitetslampor.

Med över 50 års erfarenhet inom design och produktion av belysning ger det svenska märket garanti för kvalitetslampor. Verksamhetens mångåriga erfarenhet betyder också att produktionskapaciteten är stor och skapar därför en lång rad av olika lampor - alla typer och former samt i alla världens olika designer. Hos Texa Design hittar du belysning till alla olika behov och för alla olika smaker. Oavsett vilken typ av lampa och vilken design du väljer, är du med den svenska producenten säkrad bra kvalitet till ett bra pris.

Nordisk designDe svenska rötterna utesluts inte från designen. Även om märket skapar många - och flera olika - lampor,  så är de nordiska designtraditionerna påtagliga. Att det är simpla, användbara och hållbara kvalitetsprodukter är tydligt. Designen är präglad av enkla former utan för mycket detaljer. Upplev de vackra och nordiska lamporna från svenska Texa Design hos Designlite.