Glömt lösenordSkapa användare
MÄRKEN
TAKLAMPOR

Allt taklampor


Hitta den taklampa som passar dig


En taklampa är synonym med design i hemmet. Genom att välja rätt taklampa kan man sätta din personliga prägel på inredningen och stämningen i hemmet.

När man bygger eller renoverar ett hus eller lägenhet är det viktigt att tänka över vart man ska hänga sin lampa, för att på så vis fullända lampans funktion och samtidigt ge rummet det perfekta uttrycket. Taklampor är inte bara lampor utan ljus som skapar glädje och gör en bekväm. En sån lampa är viktig i varje hem.

Vi har taklampor för alla smaker så att du kan hitta just den som passar bäst hos dig. Utöver att hitta rätt lampa är det också viktigt att de finns i olika förger som hjälper till att ge rummet liv.

Lampor online - Designlite.se

Hos Designlite är lampor lika med livsstil. Vi har mer än 35 års erfarenhet av att behandla en lampa som den ska i våra fysiska butik. Du kan köpa din lampa online och utbildad personal är redo till att ge dig råd om trender och designerlampor, modern belysning och design. Utöver en unik rådgivning är vi auktoriserade återförsäljare till varenda lampa och har därför också full garanti - din säkerhet går först!


Telefontider

Måndag - Torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Lunchstängt mellan 12:00-12:30

Kontaktuppgifter

Om du har frågor om en beställning eller lampa, kan du kontakta oss på:

kundservice@designlite.se
+46 40 64 50 075

 
0