SpaceB Taklampa Svart - Nordlux

Före SEK 2 649,00
SEK 2 119,00
SparaSEK 530,00
I lager
Specifikationer
Livslängd:
20.000 Timmar
Dimbar:
Ja
CRI:
80
EAN:
5701581395480
Takrosett:
Ø 130 mm
Bredd:
85 mm
Material:
Aluminiums & Plast
Ljuskälla:
22W LED - 983 Lumen - 3000k
Färg:
Svart
Längd:
1200 mm
Höjd:
50 mm
Sladd:
3000 mm
Densitet:
IP 20
Koncept
SpaceB Taklampa Svart är en del av den nya fantastiska SpaceB-serien. En supervacker serie lampor, bestående av en golvlampa och en taklampa. Båda typerna finns i en vacker svart eller vit färg - från Bønnelycke mdd och Nordlux.

Både golvlamporna och taklamporna har samma vackra designval och element. En vacker och slimmad lampa, med inbyggd LED-ljuskälla för otroligt vackert och jämnt ljus. Både ljuset och skuggfallet bär en stor del av lampans uttryck - och med en karakteristisk avlång ljuskälla leker designern med skuggorna som i sig ger en hel del av lampans karaktär.

I linje med tiden är SpaceB Taklampa Svart naturligtvis utrustad med moderna bekvämligheter – du har tre olika inställningar för både ljusstyrka (Lumen) och färgtemperatur (Kelvin grad), oberoende av varandra. På så sätt har du ett stort inflytande på ljuset och har förmågan att ställa in det exakt som du vill.
Observera att  SpaceB Taklampa Svart redan har en inbyggd dimmer på lampans sida , så det rekommenderas inte att ansluta din nya lampa till en befintlig dimmer. Du kommer oftast att upptäcka att dessa två saker inte är kompatibla - och kan resultera i brummande, buller och blinkande.

Bønnelycke mdd och Nordlux har med SpaceB Taklampa Svart lyckats ta ett djärvt grepp om designen utan att bli för aggressiv för kunden. Nordlux mottog också den framstående "RedDot Award" för lampan - eftersom det finns en bred konsensus om att det är en solid designklassiker vi har ett grepp om här.

Design
Bønnelycke mdd för Nordlux