Skärm Goal Ø22 Klar - House Doctor

Före SEK 519,00
SEK 415,00
SparaSEK 104,00
I lager
Specifikationer
EAN:
5707644406315
Sockel:
E27
Material:
Glas
Färg:
Klar
Ø (Diameter):
220 mm
Höjd:
300 mm
Skärm Goal Ø22 Klar är en av många vackra glasskärmar i Goal-serien, från det erkända design-och belysningsmärket House Doctor. En serie bestående av lösa glasskärmar,i flera färger och storlekar.

Här har Du möjlighet att delvis sammansätta din egen lampa, genom köp av fattning och glödlampa. Den vackra glasskärmen bär såklart huvuddelen av det färdiga uttrycket – men Du har möjlighet att sätta din egen prägel genom att exempelvis välja en vacker dekorationspære, som kommer vara delvis synlig igenom glasskärmen – Eller köp till en sladd och fattning i en skarp färg för att få några kontraster i spel.

Du har i alla fall möjlighet att styra uttrycket i den riktning Du känner för – och glas, som skärmmaterial ger både värme och exklusivitet till helheten. Ett modernt och ett otroligt användarvänligt sätt att få en ny lampa på som bidrar med nytt, snyggt ljus till rummet.

Skjermen er produsert i resirkulert glass og det kan derfor forekomme ujevnheter – noe som tilfører glasset en spesiell sjarm.

Design
House Doctor