Shapes

Lampor inspirerade av Skandinavien - produceras i Tyskland

Taklamporna från Shapes är inspirerade av traditionell nordisk design adderad med tysk precision. De är producerade i aluminum och på grund av den enkla designen lyser lampornas bra kvalitet igenom. Lampans design har ett tydligt fokus på funktion, men du som kund har ändå möjligheten att själv få skräddarsy lampan efter din personliga stil, genom de möjligheter att kunna välja färg invändigt och utvändigt.

Summera - belysning till alla miljöerShades summera-kollektion är designad av Phoenix design och vann 2017 det tyska designpriset. Lamporna vann bland annat för att de är lättanvändliga men ändå gör intryck. De stjäler inte uppmärksamheten från det viktigaste - den behagliga atmosfären. De bidrar med den. Det är bra design när den är som bäst!

Taklampornas ljus passar till alla miljöer där atmosfären skall vara varm och tillmöteskommande. Tack vare lampornas innersta beläggning lyser det försiktigt ut i rummet. Välj en lampa med guldbeläggning innerst för att få ett ljus som påminner om vacker solnedgången.
Viser 18 ud af 18 produkter