Raito 22 Taklampa Round - Nordlux

Före SEK 1 299,00
SEK 1 035,00
SparaSEK 264,00
I lager
Specifikationer
EAN:
5701581452985
Material:
Glas & Metall
Ljuskälla:
Max 15W E27
Färg:
Opal Vit
Sladd:
3000 mm
Densitet:
IP 20
Koncept
Raito 22 Taklampa Round är en del av den stora, vackra Raito-familjen. En familj av lampor, alla med samma karakteristiska, bärande egenskaper. Alla lampor i serien har naturligtvis samma goda konstruktion och kvalitet och serien innehåller ljuskronor, taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor.

Den karakteristiska Raito-serien kännetecknas av en kontinuerlig röd tråd och  Raito 22 Taklampa Round är naturligtvis inget undantag. Vackert utförande, i lika vackra material – och med ett så fantastiskt lamphuvud, i opalsatt glas som ger både ljus och värme, behöver du inte lägga till mycket annat till helheten – och det har Nordlux, inte heller gjort. Den vackra opalskärmen avslutas vackert och kompletteras av vackra metalldetaljer i en mässingsfinish – en modern och samtidigt klassisk sammansättning av material som har bevisat sig genom åren.

Oavsett vilken lampa i serien du väljer - eller om du väljer att sprida uttrycket på flera ställen i hemmet, med fler lampor - är du säker på att du har kvalitet och bra ljus i många år framöver.

Design
Nordlux