Opala Mini Bordslampa Bordeaux/Brass - Pandul

SEK 12 876,00
Förväntad på lager om: 4-6 dagar
Specifikationer
EAN:
5704406480019
Färg:
Bordeaux/Brass
Vikt:
2,7 kg
Material:
Glas & Mässing
Höjd:
430 mm
Skärm:
Ø 345 mm
Fot:
Ø:209 mm
Sladd:
3300 mm
Ljuskälla:
Max 60W E27
Koncept
Opala Mini Bordslampa Bordeaux/Brass har en distinkt och karaktärsfull lampa, som är gjord av akryl. Förutom ett nedåtriktat ljus avger lampan ett mjukt ljus genom skärmen och bidrar till den övergripande rumsbelysningen.

Den nästan futuristiska Opala-lampan designades ursprungligen för Hotel Scandinavia i Köpenhamn. Här skulle både taklampa, bordslampa och golvlampa ge belysning i de många rummen. Serien fick dock snabbt stort intresse och kunde efter en kort tid hittas både i offentliga byggnader, på kontor och i privata hem. Lampan blev också en del av ett annat stort projekt när Henning Larsen använde den i samband med sin design av Churchill College i Cambridge, England.

OBS! Lampor från Pandul tillverkas och monteras i Danmark, där de levereras från fabriken en gång i veckan. Därför kommer du att kunna uppleva en leveranstid på 4-8 dagar vid lagerfluktuationer.

Idag består hela serien av taklampa, bordslampa och golvlampa, som alla finns i två olika storlekar. Se hela Opala-serien här , där den också finns med olika ytbehandlingar.

Design
Hans J. Wegner för Pandul