Oblique Bordslampa Tegelröd/Mässing - CPH Lighting

Före SEK 4 899,00
SEK 3 919,00
SparaSEK 980,00
Förväntad på lager om: 14-16 dagar
Specifikationer
EAN:
5708432441594
Bredd:
250mm
Energiklass
A++
Material:
Aluminium
Höjd:
580 mm
Vikt:
1 kg
Sladd:
2800 mm
Ljuskälla:
Max 60W E27
Densitet:
IP 20
Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sätt. Mässing är ett varmt och autentiskt material som absolut har vunnit sin plats i vår inredning.

Den klassiska serien som består av golv-, vägg- och bordslampor är designad av Tom Stepp år 1979. Oblique-serien kännetecknas vid en stilren design som är kombinerad med hög kvalité och funktion.

Lampskärmen är skurit snett, något som säkrar ett asymmetrisk och bländfritt ljus. Detta garanterar dig de bästa förutsättningarna för ett bra läs- och arbetsljus. Lampans av/på knapp är på ett elegant sätt integrerad på lampskärmens topp.  

Lampserien Oblique tillverkas i Danmark och lampskärmen i aluminium framställs manuellt efter de forntida metallupptrycksteknikerna, precis som då serien lanserades första gången år 1979.

”Oblique-serien är fortfarande mycket populär och har genom sina snart 40 år på marknaden bevisat att kvalité, funktionalitet och en tidlös design är hållbart och alltid efterfrågad”, säger Pia Rasmussen, partner i Cph Lighting.


Oblique Tegelröd/Mässing är med sin varma mässing och vackra färgpalett den perfekta matchen till den skandinaviska inredningen.

Se hela Oblique-serien här

Design
Tom Stepp för Cph Lighting