Glömt lösenordSkapa användare
Hem
Nyheter

Nyheter

Här kan du se alla våra spännande NYHETER hos Designlite. Det kommer regelbundet bytas ut produkter, så du hela tiden kan hålla dig uppdaterad med de allra nyaste färger, designs och märken.

Läs mer om våra nyheter här

När du letar efter den senaste och finaste designerlampan, kan det vara många saker som spelar roll. Det kan finns många anledningar till att du gillar en design bättre än en annan. Som tur är har inte alla smak och därför finns det också många olika designs i vår grupp med nyheter.
Vi vil gärna erbjuda dig exakt den lampan som du letar efter. Om du inte kan hitta lampan i vår webbshopp är du mer än välkommen att skicka oss ett mail på info@designlite, chatta med oss eller ringa för att prata med oss om vilken lampa du letar efter.
Vi kan förstå att du gärna vill ha bra kvalitet och snygg design, så vi gör allt vad vi kan för att du ska ha hitta den nya lampan som du har sett hos en bekant, på en mässa eller en annan plats. Lycka till med jakten på din nya lampa!
Lampor online - Designlite.se

Hos Designlite är lampor lika med livsstil. Vi har mer än 35 års erfarenhet av att behandla en lampa som den ska i våra fysiska butik. Du kan köpa din lampa online och utbildad personal är redo till att ge dig råd om trender och designerlampor, modern belysning och design. Utöver en unik rådgivning är vi auktoriserade återförsäljare till varenda lampa och har därför också full garanti - din säkerhet går först!


Telefontider

Måndag - Torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Lunchstängt mellan 12:00-12:30

Kontaktuppgifter

Om du har frågor om en beställning eller lampa, kan du kontakta oss på:

kundservice@designlite.se
+46 40 64 50 075

 
0