Nivå Vägglampa Svart/Trä - Halo Design

Före SEK 2 099,00
SEK 1 679,00
SparaSEK 420,00
08-12-2021
Specifikationer
EAN:
5705639738366
Sockel:
GU10
Material:
Trä & Metall
Färg:
Svart
Ø (Diameter):
14 cm
Längd:
300 mm
Sladd:
1500 mm
Koncept
Nivå Vägglampa Svart/Trä är en del av den coola nya Nivå-serien. En serie som är en av innovationerna från det hyllade och respekterade design- och belysningsmärket Halo Design. Den fantastiska serien består av en taklampa, en vägglampa och en golvlampa. Alla de vackra lamporna i serien finns i en vacker svart eller grå – och taklampan finns dessutom i två olika storlekar också.

Alla vackra lamporna i serien bär alla på samma designvärden och är fantastiskt snygga att titta på - och Nivå Vägglampa Svart/Trä är absolut inget undantag. Vackra linjer och ett vackert lamphuvud, som förutom att se fantastiskt ut, också är gjort så att det ger ett fantastiskt gott och jämnt ljus. Det har varit fokus på rätt saker sedan Nivå-serien designades – vackra linjer och lika vackert ljus – så här ska en modern lampserie göras och alla lampor i serien har naturligtvis också tillverkats som de har tänkts ut – med samma obrutna fokus på livskraftig design och bra ljus.

Oavsett om du väljer den vackra taklampan, vägglampan eller golvlampan i Nivå-serien, kan du vara helt säker på att det kommer att pryda och sprida vackert ljus - oavsett var du placerar lamporna.  

Design
Halo Design