Roliga nyheter från Piffany

den 18 januari 2019
Det Köpenhamnbaserade designermärket Piffany är troligtvis mest känd för deras desgin av Mr. Wattson bordslampan. En lampa som lekande lätt förenar bra design, funktion och en stor position humor. Den kommer med säkerhet ta fram mycket glädje in i din inredning med sitt unika och anspråkslösa formspråk. Tillsammans med flera andra spännande nyheter lanserar verksamheten bakom Mr. Wattson nu den roliga lampan i nya färger samt i en mega version.

De nya färgstrålande nyanser är Light Yellow, Camellia Pink och Old Havana Blue. Samtidigt finnss Mr. Wattson nu i en markant större storlek med en höjd på hela 80 cm i färgerna Fashion Black, Tiffany Green og Vintage White.

Ska uttrycket vara ännu roligare? Du kan också köpa surfbrädan i askträ och låta Mr. Wattson surfa över bokhyllan, fönsterkarmen eller skrivbordet. Se det här.

Som något helt nytt har Piffany lanserat en taklampa inspirerad av den lekande och populära bordslampan. Bägge lampornas ljuskälla är dold under en skärm som otvetydigt påminner om en vintagebillampa. Upplev retrostämningen här.