Larry Vägglampa Black/Brushed Brass - Markslöjd

Före SEK 1 299,00
SEK 1 039,00
SparaSEK 260,00
Förväntad på lager om: 10-14 dagar
Specifikationer
EAN:
7330024569157
Färg:
Black/Brushed Brass
Material:
Metall
Ø (Diameter):
190 mm
Höjd:
240 mm
Ljuskälla:
Max 60W E27
Densitet:
IP 20
Koncept
Larry Vägglampa Black/Brushed Brass är en av de fina lamporna i den lilla serien Larry. En serie som består av en bordslampa och en pendel i olika nyanser. En vacker liten familj som gör det enkelt att hålla en röd tråd i lokalen eller rummet – naturligtvis från en av de helt stora på design- och belysningsmarknaden, Markslöjd.
Det vackra lamphuvudet med des avlånga topp som naturligtvis rymmer ljuskällan, är det bärande designelementet igenom serien. Ljuset är direkt nedåtriktat och obrutet och ger därför att fantastiskt praktiskt arbetsljus. De vackra pendlarna i serien skulle passa väldigt bra i ett kök – exempelvis över en köksö – medan bordslampan är som designad till en liten byrå. Allt är naturligtvis knutet vackert tillsammans med snygga metallbeslag som bryter det monotona en aning.
En serie av lampor, där du lätt kan kännas vid att köpa var och en. Det markanta lamphuvudet med dess vackra metallbeslag är kraftfull nog att bära sig själv – men supplerar man med en av de andra lamporna i serien kommer uttrycket att fulländas.

Design
Markslöjd