Goodnight Light

Goodnight Light är Made in Spain, med bas i Barcelona. Här designas de lampor som både tilltalar vuxna och barn, med inspiration hämtad från barndomen. De rena linjerna och nostalgiska referenserna passar in i var inredning, där den tillför ett drömlikt och poetiskt uttryck. När du köper lampor från Goodnight Light kommer de alltid i en tryckt presentväska i hög kvalitet – perfekt som presentinpackning till de små.
Bland annat är lampan The Duck-Duck designad med inspiration från den gula badankan. The Boat hämtar sin inspiration från de välkända papper-hatt/båtarna, som de flesta har kommit i kontakt med under deras barndom. Gjord av stark Vinyl, lägger lamporna upp till lek – både på barnrummet men också i trädgården och i poolen, där de vattentäta lamporna flyter på vattnet.

Designerns konstnärliga förmågor går inte att missa i deras Decoupage-serie, där de handritade lamporna skapar stor glädje på barnrummet. Serien består av olika former – bl.a. kaniner, en båt, ett musselskal med flera. I mörkret framhävs lampans siluett, med ett mjukt och behagligt ljust i barnrummet.