Embacco

Det danska företaget Embacco Lighting grundades på grund av en önskan om att kombinera god akustik och ljus. Märket ville skapa lampor i ett material som skulle förbättra akustiken i rummet. Det lyckades och du kan se resultatet av märkets vision här nedanför.

Utöver akustiska inomhuslampor gör även märket snygga utomhuslampor. De är danskdesignade och är testade i det nordiska klimatet. De vägghängda utomhuslamporna är tåliga och är perfekta till att hänga överallt utomhus. Designen är kubistisk men ändå mjuk och rund omkring kanterna. Från både toppen och botten kastas ljuset ut mot fasaden och skapar snygga mönster i mörkret.

Se alla lamporna från Embacco här.

Designen bakom Embacco-lampor


Märkets lampor designas av ägarna Lise Nørgaard och Anne Krogh. De är båda specialiserade på design av belysning. Inspirationen hittar de i både världens många storstäder och i den lugna naturen. Efter att företaget grundades 2008 har de fått stor succé inom flera belysningskategorier och särskilt inom den offentliga miljön.

Vägghängda lampor


De väggmonterade utomhuslamporna i Welcome-serien kommer i flera färger. Lamporna är producerade i det väderbeständiga materialet aluminium som är ett material som med fördel kn användas utomhus.  
Lampornas ljus flyter ut genom både toppen och botten och på det sättet skapar lamporna ett snyggt kägleformat ljus på fasaden. Njut av den danska designen och kvaliteten när det är som bäst med utomhuslampor från Embacco.