Designline Adapter Svart - Antidark

Rek. pris SEK 119,00
SEK 95,00
SparaSEK 24,00
I lager
Specifikationer
EAN:
5706872020263
Bredd:
22mm
Längd:
85mm
Höjd:
34mm
Material:
Plast
Färg:
Svart
Koncept
Designline Adapter Svart är en av delarna i det smarta och minimalistiska skensystemet från Antidark. Med designlinesystemet kan du enkelt flytta dina lampor efter behov. Till exempel, om du har en strömskena över matbordet, kan du rycka din pendel tillsammans med matbordet, om du behöver mer plads, när du får gäster.

För att använda systemet behöver du:

  • Strömskenor: Välj mellan skenor på 1 och 2 meter. De monteras i taket och lampan justeras längs skenan. Om du vill ha ett längre system, finns det gott om möjligheter att sätta ihop flera skenor med en kontakt (se nedan).
  • Starter För varje strömsystem måste en startmotor användas för att koppla ström. Den är placerad i änden av skenan och ansluten till önskat lamputtag i taket. Använd en centerstarter om du vill ansluta i mitten av ditt system i stället för en av ändarna.
  • Kontakt/ connector: Om du vill sätta ihop flera skenor för större flexibilitet, ska du använda en connector, mellan skenorna. Välj Designline-connector om du vill att skenorna ska hänga i följd. Du har också möjlighet att välja hörnversion om du vill skapa ett hörn mellan två skenor eller en t-kontakt om du behöver sätta ihop tre skenor i ditt system.
  • Adapter: Om du vill montera en pendellampa i skenan använder du en pendeladapter. Den monteras på din lampas sladd och placeras sedan enkelt i skenan och flyttas sedan efter behov.

Alla delar av skensystemet finns i både svart och vitt.

Få en översikt över det smarta Designline-skensystemet här. Har du frågor om Designline skensystem är du självklart alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.


Design
Antidark