Daphne Utomhus Vägglampa w/Sensor Antique Black - Lindby

SEK 1 699,00
I lager
A++
Specifikationer
EAN:
4251096533880
Färg:
Antique Black
Djup:
355 mm
Bredd:
245 mm
Vikt:
2 kg
Energiklass
A++
Höjd:
442 mm
Material:
Aluminium & Polycarbonat
Färg:
Rost
Ljuskälla:
Max 60W E27
Densitet:
IP 44
Koncept

Daphne Utomhus Vägglampor w/sensor Rust utstrålar klassisk romantisk estetik. Den stilfulla böjda stången och den trattformade lampskärmen ger starka konnotationer till historiska byggnader. Denna klassiska stil stöds kraftigt av den simpla vackre färgen, som låter formen och det vackra ljuset tala för sig självt. Både trädgården och infarten kommer prydas fint av lampans härliga klara ljus.

Ljuskällan är skyddad bakom det solida glaset, men förmår inte desto mindre att skicka ut ett klart och starkt ljus omkring sig. Daphne ser speciellt fin ut när den är upphängd i par på varje sida av ingången eller i linje på en vägg. Speciellt klassiska eller historiska byggnadsverk kommer fungera fint ihop med denna fina modell.

NB Denna modell är utrustad med en praktisk rörelsesensor. Sensorn registrerar rörelse och undviker därmed att slösa energi genom att bara vara tänd när det finns behov för det. Räckvidden kan ställas in från 6 till 21 meter, precis som ljuset kan ställas in för att vara tänt i 3 till 8 minuter efter att rörelse registrerats.

Design
Lindby