Copenhagen Taklampa SC6 Matt Stone Grey/Bronzed Brass - &Tradition

Före SEK 2 195,00
SEK 1 712,00
SparaSEK 483,00
08-12-2021
Specifikationer
EAN:
5705385018132
Färg:
Matt Stone Grey/Bronzed Brass
Vikt:
2 kg
Energiklass
A++
Material:
Glas & Metall
Ø (Diameter):
200 mm
Höjd:
250 mm
Sladd:
4000 mm
Ljuskälla:
Max 40W G9
Densitet:
IP 20
Koncept
Copenhagen Taklampa SC6 Matt Stone Grey/Bronzed Brass är designad med en ambition om att skapa en lampa med en industri-look som samtidigt har en elegant och poetisk känsla. Den klassiska och moderna kombinationen – det maritima och det industriella, var en övning i kontraster för Space Copenhagen.  

Den simpla skärmen är spunnen i en enkel bit metall och därefter lackerats, mens beslagen är gjorda av slipad och laserskuret stål. Lampans form har referenser till retrostilen, medan den samtidigt har stort inflytande på själva ljuset. Formen som är störst i mitten och mindre i toppen och botten ger ett fantastiskt ljus och skyddar betraktaren för att bländas.

Lampan är skapad med en enastående känsla för detaljer och fokus på ytstruktur, kombinerat med det klassiska och moderna. Själva mängden av ljus är noga övervägt och designteamet Space Copenhagens erfarenhet som inredningsarkitekter lyser igenom tydligt.  

Serien lanserades för första gången år 2018 med pendeln i tre olika storlekar. Den har senare utvidgats med bordslampor och golvlampor, samt i olika moderna färger. Se hela Copenhagen SC serien här.

Design
Space Copenhagen för &tradition