Chambers Chandelier Ø76 Svart - Menu

Före SEK 5 995,00
SEK 4 496,00
SparaSEK 1 499,00
17-05-2022
A+
Specifikationer
Takdosa:
Incl.
EAN:
5709262990115
Energiklass
A+
Material:
Stål
Ljuskälla:
5x max 40W E27
Färg:
Svart
Ø (Diameter):
760 mm
Höjd:
150 mm
Sladd:
5000 mm
OBS Det medföljer inte baldakiner, till Menus taklampor eller ljuskronor.  
Du kan se ett urval av våra lösa baldakiner till din nya lampa här

OBS
Till denna lampa rekommenderas det inte att använda TR Bulb ljuskällan från Menu pågrund av viktskillnaden på TR Bulb. Tr Bulb görs i munblåst glas vilket orsakar denna viktskillnad.

OBS
Det är viktigt att ljuskällan/glödlampan inte vrids i för hårt och därmed vrids över på denna lampa. Detta kan medföra en defekt fattning och är dessvärre inte en berättigad reklamation hos Menu. Skruva ljuskällan i lampan försiktigt.

Chambers Chandelier Ø76 Svart är en del av Tribeca serien designad av Søren Rose Studio. Serien består av vackra ljuskronor, taklampor, vägglampor och bordslampor. Designaren har låtit sig inspireras till serien av New York glamouren från slutet av 1930-talet.

Den danska designern var på en resa tvärs över USA där han samlade ihop äldre lampor för att återanvända delar därifrån och tänka nytt för dessa unika lampor, som garanterat kommer skapa blickfång hemma hos dig.
Chambers är en elegant och minimalisk ljuskrona, som fortfarande har ett rått och enkelt uttryck precis som resten av lamporna i serien. Den passar därför superfint in i inredningen i de flesta hem.

Chambers Chandelier kan du få i två olika storlekar och i två olika färger. Se urvalet här  

Design
Søren Rose Studio för Menu