By Another Story

By Another Story är Another Storys resultat av samarbetet med den italienske designern Silvio Vinella. Another Story är ett danskt märke som i samarbete med nya och upcoming designers presenterar ny designinteriör. Märket distribuerar designprodukter och har en passion för både estetik och innovativa lösningar.

By Another Storys design är inspirerad av naturen, både i material och form. Märkets lampor är därför skulpturala och i lugna metallfärger, såsom koppar, guld och svart. Silvio Vinellas lampa Popp är tillverkad i Italien och även om lampans uttryck är skulpturalt och lugnt så kan man också se de italienska rötterna. Lampan är både minimalistisk och dramatisk.

Michael & George är designerna bakom Another Storys bordslampa Drew The Pencil. Deras ambition är att göra vardagen ännu roligare och det uppdraget har verkligen lyckats för dem.

Minimalistisk och dramatisk pendellampa

Popp pendellampa är i sitt formuttryck inspirerad av en droppe, en droppe som precis ska falla. Det är en form som ska representera ögonblicket och därför får lampan av Silvio Vinella ett dramatiskt uttryck. Samtidigt är lampan stilren och i lugna metallfärger. By Another Story har skapat en lampa där två kontrastfulla uttryck innovativt möter varandra.

Kreativ och funktionell bordslampaDrew the Pencil är designerna Micheal & Georges svar på en innovative och funktionell bordslampa som uppmanar till kreativitet och lek I vardagen. Sedan 2014 har paret tillsammans tänkt på vardagen med nya ögon och designat lampor på ett nytt sätt. Designparet har redan fått tagit emot flera designpriser för deras kreativa och innovativa design av vardagliga saker.

By Another Story – löpande nyheterAnother Story designar och tillverkar löpande, i samarbete med olika designtalanger från hela världen, nya lampor. Märkets idé är att samarbeta med de nya designerna och därigenom skapa både designlampor och andra inredningslösningar i linje med framtidens trender.