Bordslampa Brass/Marble - Hübsch

SEK 1 539,00
I lager
Specifikationer
EAN:
5712772056158
Material:
Mässing & Jern
Färg:
Svart & Mässing
Ø (Diameter):
180 mm
Höjd:
640 mm
Djup:
360 mm
Ljuskälla:
Max 60W E27
Koncept
Bordslampa Brass/Marble är en fantastisk bordslampa, tillverkad i marmor och mässing - och med perfekt tydliga linjer dragna, för de klassiska lampdesignerna. Från Hübsch - Ett företag som sätter design och kvalitet främst, som också har ett imponerande utbud av vackra lampor i alla former.

Stor prestanda, av en lika fantastisk lampa som firar de klassiska lamptraditionerna, i ett av de material som har visat sig älskat genom åren: mässing. Ett vackert, cylindriskt och justerbart lamphuvud som ger ett vackert direkt ljus som skulle göra sig riktigt bra på ett skrivbord. Den djärva mässingsfinishen ger hela utförandet en värme som inte kan matchas av andra material – och ger en exklusivitet till skrivbordet som kan ge en djärv kontrast i en, kanske, modern inredning. Det hela, naturligtvis, toppas med en klassisk fot i marmor som knyter en vacker rosett på hela utseendet.

En bra match, för det moderna hemmet- som behöver en liten klassisk kontrast - eller för alla hem som kommer att föra en traditionell stil vidare.

Design
Hübsch