Black Friday 2020 på Designlite.se

Fredag den 27 november 2020 går det loss på Designlite.dk! Black Friday blir fullt av massor av fantastiska erbjudanden. Vill du vara den första som ser erbjudandena? Anmäl dig till vårat nyhetsbrev och var säker på att INTE missa alla de bra och spännande erbjudanden på designlampor till inomhus-och utomhusbruk.

Redan före den stora erbjudandedagen får du information på mejl om vilka besparingar du kan vara lycklig att spara in – så vet du precis vad du ska köra på dagen efter. Enkelt och smart! Black Friday kan vara oöverstigligt, men med vårat nyhetsbred i din inkorg kan du planlägga vilka designlampor och vilken belysning du ska vara redo att lägga i din digitala inköpskorg på den stora och upptagna dagen.

Hos Designlite.dk förhandlar vi bara de allra bästa designmärkena inom belysning – och dem kan du på Black Friday spara en massa pengar på. Vi erbjuder dig de bästa erbjudandena. Så var redo och anmäl dig här.

Black Friday lampor 2020

Bland våra många Black Friday-erbjudanden kommer du bland annat att hitta märken som UMAGE, LE KLINT, Woud, Vipp, Secto, Markslöjd, Nordlux och många fler.

Slå till på Black Friday och köp en Black Friday-lampa till ett bra pris.

Kom ihåg att vår kundtjänst är redo att hjälpa och vägleda dig via e-post och telefon.