Bankers Bordslampa 25 cm Oxide/Green - Markslöjd

Före SEK 1 049,00
SEK 839,00
SparaSEK 210,00
Förväntad på lager om: 10-14 dagar
Specifikationer
EAN:
7330024550551
Material:
Metall
Färg:
Mässing/Grön
Bredd:
19cm
Watt:
Max 40W
Nej
Höjd:
25cm
Sladd:
2m Inkl. kontakt
Material:
Metall & Glas
Ljuskälla:
1xE14
Densitet:
IP 20
Koncept
Bankers Bordslampa 25 cm Oxide/Green är en del av den vackra och varma Bankers-serien. En serie vackra bordslampor som hämtar mycket av inspirationen från de klassiska och, kanske välkända bordslampor som traditionellt har hittats på skrivborden på gamla banker eller bibliotek. Den klassiska, med den gröna skärmen, ska enligt många vara den mest trevliga att läsa i.

Stilen är romantisk och klassisk – och med den vackra lampfoten med det vridna uttrycket får man en lampa som inte på något sätt försöker be om ursäkt för sitt uttryck och med moderna detaljer. Här har man tagit beslutet att ta lampan helt till de klassiska tonerna utan att kompromissa med något. Modigt och det lyckades också helt fantastiskt.

Du är säker på att få både bra ljus och god stämning med en av lamporna i Bankers-serien. Oavsett om det är sideboard eller skrivbordet – bokhyllan eller kontorsmiljön – Ja, var du än befinner dig, så kommer du garanterat att få en bra portion av klassisk atmosfär och läckert ljus in i inredningen.

Design
Markslöjd