Asteria Taklampa Black/Black Top - Umage

Rek. pris SEK 2 899,00
SEK 2 315,00
SparaSEK 584,00
I lager
A+
Specifikationer
Livslängd:
25.000 Timmar
EAN:
8200900092481
Garanti
10 år
Energiklass
A+
Material:
Aluminium & PMMA
Ljuskälla:
17W LED - 1300 Lumen - 3000k
Färg:
Svart
Ø (Diameter):
430 mm
Höjd:
40 mm
Sladd:
2700 mm
Koncept
Asteria Taklampa Black/Back Top är en vacker, minimalistisk och vacker lampa, designat till framtiden. Lampan har en inbyggd LED panel som är dimbar. Det är en lampa som ägnar sig riktigt bra över matbordet, vardagsrumsbordet eller köksön. Tack vare sitt mycket slanka visuella yttryck, passar Asteria Taklampa Black/Back Top otroligt bra på många ställen där man vill bevara sin sikt – om det är utsikten genom rummet eller ut genom ett fönster, så kommer Asteria-pendeln ge massor av plats. Hela härligheten avslutas vackert upp mot kabeln genom en samlare med en mässingsfinish.
Det är riktigt många möjligheter med Asteria, som finns i fem olika vackra färger; Petrol Blue, Forest Green, Ruby Red, en vacker antracit och en Pearl White. Man måste säga att Umage har gjort det igen – en pendel som inte har många motsvarigheter. Kombinationen av dess, nästan omöjligt slanka design och den fantastiska enhetliga och stora belysningsytan under botten, ger Asteria Taklampa Black/Back Top ett visuellt uttryck som nästan ser magisk ut.
Ett enkelt val av pendel, om man vill behålla lättheten och utsikten genom lokalen – och samtidigt ha en pendel, som visuellt absolut kan bära sig själv – Den blir bara mer imponerande ju mer man lägger märke till den – från Umage

Design
Umage