Asteria Taklampa Anthracite Grey/Steel Top - Umage

Före SEK 2 899,00
SEK 2 319,00
SparaSEK 580,00
I lager
Specifikationer
Livslängd:
25.000 Timmar
CRI:
80
EAN:
8200900092457
Färg:
Anthracite Grey/Steel
Energiklass
A+
Material:
Aluminium & PMMA
Ljuskälla:
17W LED - 1300 Lumen - 3000k
Ø (Diameter):
430 mm
Höjd:
40 mm
Sladd:
2700 mm
Koncept
Asteria Taklampa Anthracite Grey/Steel Top är en vacker, minimalistisk och vacker lampa, designat till framtiden. Lampan har en inbyggd LED panel som är dimbar. Det är en lampa som ägnar sig riktigt bra över matbordet, vardagsrumsbordet eller köksön. Tack vare sitt mycket slanka visuella yttryck, passar Asteria Taklampa Anthracite Grey/Steel Top otroligt bra på många ställen där man vill bevara sin sikt – om det är utsikten genom rummet eller ut genom ett fönster, så kommer Asteria-pendeln ge massor av plats. Hela härligheten avslutas vackert upp mot kabeln genom en samlare med en mässingsfinish.
Det är riktigt många möjligheter med Asteria, som finns i fem olika vackra färger; Petrol Blue, Forest Green, Ruby Red, en vacker antracit och en Pearl White. Man måste säga att Umage har gjort det igen – en pendel som inte har många motsvarigheter. Kombinationen av dess, nästan omöjligt slanka design och den fantastiska enhetliga och stora belysningsytan under botten, ger Asteria Taklampa Anthracite Grey/Steel Top ett visuellt uttryck som nästan ser magisk ut.
Ett enkelt val av pendel, om man vill behålla lättheten och utsikten genom lokalen – och samtidigt ha en pendel, som visuellt absolut kan bära sig själv – Den blir bara mer imponerande ju mer man lägger märke till den – från Umage

Design
Umage