Asteria Mini Taklampa Pearl White - UMAGE

Före SEK 2 199,00
SEK 1 869,00
SparaSEK 330,00
I lager
A++
Specifikationer
Livslängd:
25.000 Timmar
CRI:
>80
EAN:
5710302022062
Garanti
10 år
Energiklass
A++
Sladd:
2700 mm
Material:
Akryl & Aluminium
Ljuskälla:
14W LED - 900 Lumen - 3000k
Färg:
Vit
Ø (Diameter):
310 mm
Höjd:
40 mm
Koncept
Asteria Mini Taklampa Pearl White är en vacker, minimalistisk och vacker lampa, designat till framtiden. Lampan har en inbyggd LED panel som är dimbar. Det är en lampa som ägnar sig riktigt bra över matbordet, vardagsrumsbordet eller köksön. Tack vare sitt mycket slanka visuella yttryck, passar Asteria Mini Taklampa Pearl White otroligt bra på många ställen där man vill bevara sin sikt – om det är utsikten genom rummet eller ut genom ett fönster, så kommer Asteria-pendeln ge massor av plats. Hela härligheten avslutas vackert upp mot kabeln genom en samlare med en mässingsfinish.
Det är riktigt många möjligheter med Asteria, som finns i fem olika vackra färger; Petrol Blue, Forest Green, Ruby Red, en vacker antracit och en Pearl White. Man måste säga att Umage har gjort det igen – en pendel som inte har många motsvarigheter. Kombinationen av dess, nästan omöjligt slanka design och den fantastiska enhetliga och stora belysningsytan under botten, ger Asteria Mini Taklampa Pearl White ett visuellt uttryck som nästan ser magisk ut.
Ett enkelt val av pendel, om man vill behålla lättheten och utsikten genom lokalen – och samtidigt ha en pendel, som visuellt absolut kan bära sig själv – Den blir bara mer imponerande ju mer man lägger märke till den – från Umage

Design
Umage