Aros

Med serien Copenhagen outdoor designar Aros väggmonterad utomhusbelysning. Det är en serie av enkelt utformade vägglampor som med deras IP-certifiering passar perfekt till utomhusbruk.

Lamporna är fyrkantiga och öppna i toppen och botten och kastar ljus både uppåt och nedåt på husets fasad. De kommer i tre olika versioner och kan mixas kors och tvärs med storlek och material.

Utomhuslampor ger ett bra orienteringsljus och för vägvisning. Använd därför inte bara lamporna till att ”dekorera” och lysa upp fasaden, men också som ett ljus i mörkret eller som vägljus när du inte är hemma.

Titta på de snygga lamporna till husfasaden här nedanför och bli inspirerad till att skapa ditt nya uterum omkring huset.

Utomhusbelysning till väggen

De enkla lamporna till väggen lyser upp vackert på väggen och framhäver på bästa sätt husets fasad. Ge ditt hem ett snyggt, nytt utomhusuttryck med väggmonterade lampor.

De monteras direkt på väggen och skapar då de dekorativa ljusstrålarna.

FasadbelysningUtöver att fungera som fasadbelysning på huset kan de snygga fyrkanterna från Aros Design också användas på andra fasader. Exempelvis på garaget, uthuset eller offentliga byggnader och andra stadsområden. Designen är simpel så lamporna passar in överallt i ”uterummet”. Välj dem i den färg som passar bäst till din fasad och låt dem lysa upp ditt hem utifrån.