Århus Golvlampa Ø24 Vit/Trä - Halo Design

Före SEK 3 779,00
SEK 3 023,00
SparaSEK 756,00
Förväntad på lager om: 3-5 dagar
Specifikationer
EAN:
5705639738045
Höjd:
116 cm
Sockel:
E27
Material:
Trä & Metall
Färg:
Vit
Ø (Diameter):
24 cm
Sladd:
1500 mm
Koncept
Århus Golvlampa Ø24 Vit/Trä är en del av den spännande nya Århus-serien, som är ett av de helt nya tillskotten från det älskade och hyllade design- och belysningsmärket Halo Design. Serien består av en taklampa, en bordslampa, en vägglampa och en golvlampa – allt i flera olika färger och storlekar – så det ska finnas mycket att välja på.

Alla coola lampor i serien har alla samma designegenskaper och är snygga att titta på – och här Århus Golvlampa Ø24 Vit/Trä är naturligtvis inget undantag. Läckra rena linjer och ett supercoolt lamphuvud, som förutom att se fantastiskt ut, också är utformat för att ge ett fantastiskt gott och jämnt ljus. Fokus har legat på precis rätt saker sedan Århusserien utformades – Bra design och vackert ljus – och serien har naturligtvis också blivit utförd med samma obrutna fokus som den är tänkt.

Oavsett om du väljer taklampa, bordslampa, vägglampa eller golvlampa är du säker på att den kommer att dekorera och lysa vackert, oavsett vilket rum du placerar den i. Ett bra tillskott till varje hem.

Design
Halo Design