101 Copenhagen

101 Copenhagen skapades av de erkända designers bakom Norr11.  Medans de härunder fokuserar mer på större möbler är samarbetet med 101 Copenhagen centrerat omkring accessoarer. I sortimentet finns vaser, kuddar, speglar och naturligvis lampor. Med en lansering år 2017 är det en ny verksamhet. Ändå har märkets lampor redan kommit mycket bra från start. Drop taklampa Chandelier heter den kända taklampan som har varit på många inspirationssidor och som stylister i stor stil har inrett diverse rum med. Lampans belysning sträcker sig ut över flera ljuskällor och ger därför ett oöverträffat ljus i hela rummet. Märket skapar enkla och moderna nordiska lampor i riktigt bra kvalitet. Ett bärande element är just önskat om kvalitet.
Visar 6 av 6 produkter

Lampor i mässing


Märkets belysningskollektion består primärt av lampor i det morderna och glödande metall. Både bords-, vägg-, golv-, och taklampor är tillverkade i mässing. Det är med och ger märkets lampor sina moderna uttryck. Metallet är nämnligen supermodernt just nu. Det ses överallt på inrednings-scenen och som både detaljer och fullt av allt från möbler, lampor service och armaturer.

Mushroom, Clam, Modernist och Arc


De är alla namn på några av märkets lampor. Namnen bidrar till förståelsen av lampornas formspråk, men tillför också ett kreativt och legendariskt element i spel För Mushroom har en form som en svamp. Den dekadenta glaskupolen och mässingstället ger lampan en allvarlig känsla, men det fina namnet mjukar upp och gör lampan till ett fantastiskt inslag i varje inredning.